Whimzees Stix M, 14stk, 420g

  • 219,-

Plantebaserte tannbørstetyggebein til sensitive hunder. Whimzees-tyggetannbørstene av potetstivelse passer til rensing av tennene når for eksempel vanlige tannb

På lager
Del

Plantebaserte tannbørstetyggebein til sensitive hunder. Whimzees-tyggetannbørstene av potetstivelse passer til rensing av tennene når for eksempel vanlige tannbørstebein ikke passer, fordi de ikke inneholder hvete eller dyrebaserte biprodukter. Tyggebein for rensing av tennene kommer også bedre til de bakerste tennene, som er vanskelig å nå med tannbørste. Det seige materialet renser overflaten av tennene effektivt.

  • Størrelse: M = Lengde ca. 9 cm, vekt ca. 15 g
  • Kompletteringsfôr til hunder

Bruk av produktet: anbefales til over 9 måneder gamle hunder. Det anbefales å gi hunden én tyggepinne om dagen. Sørg alltid for at hunden har friskt vann tilgjengelig. Hold alltid øye med hunden når den tygger på tyggepinner. Pass på at hunden tygger tyggepinnen tilstrekkelig godt. Ikke gi hunden tyggepinner dersom du ikke er sikker på om den er i stand til å tygge dem. Det kan være skjebnesvangert for hunden dersom den svelger produktet uten å tygge det tilstrekkelig. Kun beregnet for hunder. Passer ikke til mennesker. Oppbevares utilgjengelig for barn. Velg alltid den riktige størrelsen på produktet til hunden din.

Merk! Din firbeinte venn bør ha et balansert kosthold, der godbiter kun utgjør en liten del av dagens inntak. Selv om kjæledyret ditt er en godtemoms, er det ditt ansvar å sørge for at den holder seg sunn og frisk. Du kan snuse deg frem til anbefalt mengde på baksiden av de fleste produkter, og husk at dyrets størrelse påvirker inntaket.