Hundeseng FUZZ M Sand 60x60x20cm. District 70

  • 1 288,-

Hunden din vil absolutt ikke ha noen problemer med å bli komfortabel i denne myke hundesengen. Komfortabel for kjæledyret ditt og et blikkfang i hjemmeinnrednin

På lager
Del

Hunden din vil absolutt ikke ha noen problemer med å bli komfortabel i denne myke hundesengen. Komfortabel for kjæledyret ditt og et blikkfang i hjemmeinnredningen.

Donut hundeseng FUZZ

Uten tvil er FUZZ det absolutt beste stedet i huset for hunden din å kose seg. Hunden din fortjener bare det beste, og denne beroligende sengen gir kjæledyret ditt et komfortabelt, varmt og trygt sted.

Fluffy og komfortabel smultringseng

Vil du gi hunden din et ekstra varmt sted å kose seg? Hunden din vil absolutt ikke ha noen problemer med å bli komfortabel i denne myke sengen. Denne smultringformede FUZZ er designet for hunder som elsker å spre seg på myke overflater. Ferdig med en langhåret luksuriøs fuskepels gjør dette til den perfekte sengen for en varm og behagelig søvn. FUZZ er laget i en sirkulær design, som følger den naturlige konturen til en hunds oppkrøllede sovestilling. Bolsterkantene gir ekstra støtte til hundens hode, nakke og rygg og skaper en følelse av trygghet.

Ikke vær bekymret for at disse sengene passer inn i hjemmet ditt heller! FUZZ kommer i fire naturlige farger og fire forskjellige størrelser for å passe alle hunder. Den sklisikre bunnen holder FUZZ på plass for bekymringsfri plassering på fliser og tregulv i hjemmet ditt.

Hvilken størrelse passer for hunden min?

FUZZ er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser. (ikke alle farger).

Størrelse S (45 x 45 x 15 cm) passer for hunder som føler seg trøstet av et lukket rom. Størrelse M (60 x 60 x 20 cm) passer for større hunderaser som en fransk bulldog eller liten Beagle. Størrelse L (80 x 80 x 25 cm) gir nok plass til større hunderaser som Border Collie, Labrador og Golden Retriever. Størrelse XL (100 x 100 x 30 cm) passer for store hunderaser som labrador og tysk sheppard. Vær oppmerksom på at denne sengen ikke er egnet for hunder med overdreven tenner eller tyggeadferd.

Instruksjoner for bruk

Etter å ha åpnet pakken, vennligst rist FUZZ før bruk for å få mer form i sengen siden den er laget av mykt polyesterfiberfyll. Trekket er ikke avtagbart, men sengen kan vaskes i maskin.
*Vær oppmerksom på at vaskemaskinen må være stor nok til at sengen passer ordentlig for å unngå skade.

Grunner til å elske

  • Smultringformet seng for hunder
  • Perfekt for hunder som elsker å krølle seg sammen
  • Fyllet er laget av en polyesterfiber for å gi maksimal komfort og uendelig kos
  • Sømløst tillegg til ethvert interiør
  • De hevede kantene gir trygghet og komfort

Spesifikasjoner

  • Materiale100% Polyester
  • Avtakbart trekk Nei
  • Kan vaskes i maskin? Ja, ved 30 grader
  • Vanntett: Nei