Non-Stop Bungee Leash, Black/Orange, 2.8M/23Mm

  • 749,-

Vi utviklet Bungee-båndet for profesjonell bruk ved løp, men det er en utmerket linje for enhver aktiv hund og eier. Et elastisk bånd vil absorbere støt og

På lager
Del

Vi utviklet Bungee-båndet for profesjonell bruk ved løp, men det er en utmerket linje for enhver aktiv hund og eier. Et elastisk bånd vil absorbere støt og er skånsomt mot ryggen til både deg og hunden din.

Bungee-båndet er tilgjengelig i to lengder, 2 meter (78,7 tommer) og 2,8 meter (110,2 tommer). Det 2 meter lange båndet gir positiv kontroll over hunden din og er ideell for canicross og fotturer. For aktiviteter som sykkel- og skikjøring, der det kreves trygg avstand fra utstyret ditt, er 2,8 meter lengde det perfekte valget.

Kjernen i Bungee-båndet er laget av høykvalitets gummi, sterk nok til å holde selv de sterkeste hundene. Kjernen er beskyttet av et slitesterkt polyesterlag.

Bungee-båndet festes til hundens sele med en Twistlock-karabinkrok, som er det sikreste alternativet tilgjengelig. Karabinkroken låser seg selv og sørger for at hunden din ikke kommer seg løs.