Kyllinglår: kyllinglår 75%, kyllingbuljong 24%, ris 1%. // Kylling og reker: kylling 55 %, kyllingbuljong 24 %, reker 20 %, ris 1 %. // Kylling med gresskar: kylling 70 %, kyllingbuljong 24 %, gresskar 5 %, ris 1 %.
ANALYTISKE BESTANDDELER
Kyllingtromme: råprotein 17 %, råfibre 0,1 %, råfett 4 %, råaske 1 %, fuktighet 77 %. 1070 kcal/kg. // Kylling og reker: råprotein 20 %, råfibre 0,1 %, råfett 0,5 %, råaske 1 %, fuktighet 77 %. 960 kcal/kg. // Kylling med gresskar: råprotein 16 %, råfibre 0,3 %, råfett 0,5 %, råaske 1 %, fuktighet 81 %. 785 kcal/kg.
Menneskelig karakter
Kjøtt og fisk var opprinnelig egnet til konsum og brukes nå i dette fôret til katter eller hunder.
Glutenfri
Glutenfrie oppskrifter.