Kyllingfilet: kyllingfilet 50 %, kyllingbuljong 47 %, ris 3 %. // Kylling og whitebait: kyllingbuljong 47 %, kylling 38 %, whitebait (Encrasicholina heteroloba) 12 %, ris 3 %. // Kylling og reker: kyllingbuljong 47 %, kylling 38 %, reker 12 %, ris 3 %.
ANALYTISKE BESTANDDELER
Kyllingfilet: råprotein 15 %, råfibre 0,1 %, råfett 0,1 %, råaske 1,5 %, fuktighet 83 %. 654 kcal/kg. // Kylling og hvitbait: råprotein 14,5 %, råfibre 0,1 %, råfett 0,2 %, råaske 2 %, fuktighet 83 %. 637 kcal/kg. // Kylling og reker: råprotein 13 %, råfibre 0,1 %, råfett 0,2 %, råaske 1,5 %, fuktighet 84 %. 610 kcal/kg.
Menneskelig karakter
Kjøtt og fisk var opprinnelig egnet til konsum og brukes nå i dette fôret til katter eller hunder.
Glutenfri
Glutenfrie oppskrifter.