1one1 Origami L - 65.8 cm x 81.0 cm x 81.4 cm

  • 6 295,-

Kan forhåndsbestilles for levering så snart det kommer på markedet. (medio august 2024).Det ideelle buret for hunder i terrier størrelse kommer med alle de fine

På lager
Del

Kan forhåndsbestilles for levering så snart det kommer på markedet. (medio august 2024).

Det ideelle buret for hunder i terrier størrelse kommer med alle de fine funksjonene i origami-serien og tar din hundetransporterfaring til et nytt nivå. (maks last 25 kg).

Origami hundebur er tilgjengelig i 4 størelser. Forsikre deg om at buret passer i bilen din. Mål plassen fra baksetet til bakluken.

Din hund er din beste venn og fortjener bare det beste. Men du vet problemene som en konvensjonell aluminiums hundebur til bil. Det er tungt, stort og uhåndterlig. Du trenger et bur som er sikkert og enkel å bruke. Da trenger du origami hundeburet!

Origami-buret er det første buret i verden som kan slås sammen ved et trykk på en knapp. Det er krasjetestet og beskytter hunden din optimalt i tilfelle av en bilulykke. Den er laget av stoffer av høykvalitet og stabil aluminium og har et moderne og diskret design som matcher enhver bil.

Origami bilburet er ikke bare trygt, men også superkomfortabelt. Du kan sette opp og ta det ned på sekunder med et trykk på en knapp. Den passer lett gjennom smale dører, for eksempel i caravaner eller fritidshus. - og du kan oppbevare det på en plassbesparende måte når du ikke trenger det. På denne måten har du alltid nok plass i bagasjerommet til andre ting.

Origami-hundekassen er også ideell for å beskytte bilen din. Det holder bilen din fri for hundehår, smuss og riper som hunden din kan forårsake. Det er lett og praktisk å rengjøre.

Origami hundeburet er den perfekte løsning for alle hundeeiere som setter pris på komfort, sikkerhet og stil.
Navnet origami er inspirert av den japanske kunst å brette papir, en kombinasjon av kunst og funksjon.

1one1 origami hundebur er fremtidens hundebur som du kan skaffe deg i dag.