Dyrisk Fiskeolje 300ml

  • 249,-

Dyrisk fiskeolje er et helt nytt kosttilskudd til hund og katt. Fiskeoljen består av olje fra villfisk fanget i Norskehavet. Dette er et kortreist kosttilskudd

På lager
Del

Dyrisk fiskeolje er et helt nytt kosttilskudd til hund og katt. Fiskeoljen består av olje fra villfisk fanget i Norskehavet. Dette er et kortreist kosttilskudd som er rikt på omega-3 fettsyrene EPA og DHA.

Fiskeolje er anbefalt som et fôrtilskudd til både hund og katt. Dette er fordi fiskeolje er rik på omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Dette er et næringsstoff både mennesker og dyr trenger, da kroppen ikke lager dette stoffet selv. Ved å gi Dyrisk fiskeolje får din hund og katt disse viktige næringsstoffene.

Det er forsket mye på omega-3, og det vi vet er at fettstoffene er viktige for å opprettholde en god blodgjennomstrømning i hjertet, lunger og nyrer. Fettinnholdet i dyrets hud øker også ved å gi fiskeolje. Dette er godt for huden, og vil gjøre pelsen ekstra sunn og blank. Dyrenes ledd og immunsystem er også avhengig av et kosthold som er rikt på omega-3. Dyrisk Fiskeolje kommer på flaske slik at du enkelt kan pumpe fiskeoljen over fôret som serveres, og dermed sørge for et kosthold som er rikt på omega-3.

Sammensetning: 100% olje fra villfisk fanget i Norskehavet. Tilsatt naturlig oksidant.

Næringsinnhold:

Omega-3-fettsyrer (min. 24%)

DHA (min. 10%)