Hunter Collar Canadian Elk 30cm mørkegrå/grå

  • 509,-
  • 204,-

Elg skinn er en av de fineste skinntypene. Det er ekstremt mykt og varmt, og er derfor et ideelt materiale for å lage hundetilbehør av førsteklasses kvalitet.De

På lager
Del

Elg skinn er en av de fineste skinntypene. Det er ekstremt mykt og varmt, og er derfor et ideelt materiale for å lage hundetilbehør av førsteklasses kvalitet.

Det myke og smidige elgskinnet gjør halsbåndet behagelig for hunden din å ha på og sikrer en perfekt passform rundt hundens hals. 

Elg skinn er en skinntype som kan strekke seg ved tøft bruk.

30cm
21 – 25 cm1,8 cm


45cm33 – 39 cm2,8 cm


Måleguide

Den enkleste metoden for å måle omkretsen av halsen på hunden din er ved å bruke et fleksibelt målebånd plassert omtrent midtveis ned i nakken. Tapen skal være ganske stram rundt halsen uten å begrense hunden. Spesifikasjonene for justering av krager og nakkebånd overlapper alltid litt. Dette sikrer at du ikke blir tvunget til å bruke det første eller siste hullet for å finne den optimale tilpasningen.

Skulle omkretsen av halsen til hunden din være i den øvre enden av de spesifiserte målene, kan du alternativt velge den neste større størrelsen. Dette anbefales spesielt for hunder som fortsatt vokser.

Våre båndstørrelser (f.eks. str. 30) relaterer seg til den totale lengden på materialet som brukes uten å ta hensyn til spennen og festet. Det skal bemerkes at når man vurderer rekkevidden av justeringer, gjelder den første verdien den minste og den andre verdien den størst mulige justeringen.