Hunter Collar Swiss 50/S-M Cowleather Red/Black

  • 999,-
  • 400,-

Ingen steder skiller vår kjærlighet, respekt og ansvar overfor dyr, mennesker og vårt felles miljø seg ut mer enn i vår berømte SWISS-kolleksjon. SWISS-kra

På lager
Del

Ingen steder skiller vår kjærlighet, respekt og ansvar overfor dyr, mennesker og vårt felles miljø seg ut mer enn i vår berømte SWISS-kolleksjon. SWISS-kragen møter et globalt krav om bærekraft med rik individualitet og varig stil. Vårt økologiske skinn er hentet fra lokale, tradisjonelle gårder og utelukkende vegetabilsk garvet, -bearbeidet og -farget, noe som fjerner risikoen for at skadelige kjemikalier kommer inn i miljøet. Denne forseggjorte, skånsomme prosessen gir et vakkert naturlig og spesielt slitesterkt skinn med unik karakter.

  • spesielt mykt kuskinn
  • Kryss sys inn individuelt
  • Laget i Tyskland


Den enkleste metoden for å måle omkretsen av halsen på hunden din ( A ) er ved å bruke et fleksibelt målebånd plassert omtrent midtveis ned i nakken. Tapen skal være ganske stram rundt halsen uten å begrense hunden. Spesifikasjonene for justering av krager og nakkebånd overlapper alltid litt. Dette sikrer at du ikke blir tvunget til å bruke det første eller siste hullet for å finne den optimale tilpasningen.

Skulle omkretsen av halsen til hunden din være i den øvre enden av de spesifiserte målene, kan du alternativt velge den neste større størrelsen. Dette anbefales spesielt for hunder som fortsatt vokser.

Våre kragestørrelser (f.eks. str. 30) relaterer seg til den totale lengden på materialet som brukes uten å ta hensyn til spennen og festet. Det skal bemerkes at når man vurderer rekkevidden av justeringer, gjelder den første verdien den minste og den andre verdien den størst mulige justeringen.