Hunter Collar Convenience 40/S Neonyellow

  • 179,-
  • 72,-

VARE KAN IKKE BYTTE I FORBINDELSE MED SALG!Med CONVENIENCE-halsbåndet trenger du ikke gå på akkord med utseende eller holdbarhet – for dette våndet har alt! CON

På lager
Del

VARE KAN IKKE BYTTE I FORBINDELSE MED SALG!
Med CONVENIENCE-halsbåndet trenger du ikke gå på akkord med utseende eller holdbarhet – for dette våndet har alt! CONVENIENCE-båndet egner seg selvfølgelig godt til hverdags, for en robust og attraktiv krage er alltid en god ting. CONVENIENCE-båndet vil imidlertid virkelig skinne når den brukes til krevende oppgaver, som sporing eller mantrailing. Den er laget av en innovativ, spesielt robust plastblanding. Dette materialet viser ikke bare de forskjellige fargene som CONVENIENCE-kragen er tilgjengelig i, det er også spesielt lett å rengjøre. Plastmaterialet til CONVENIENCE-båndet er rive- og vannbestandig. Det kan enkelt tørkes eller vaskes av hvis det blir skittent ved bruk.

  • Halsbånd for sportsaktiviteter og fritid
  • Allsidige bruksmuligheter
  • Slitesterk, rivebestandig og værbestandig
  • Enkel å rengjøre: bare vask av


Måleguide

Den enkleste metoden for å måle omkretsen av halsen på hunden din er ved å bruke et fleksibelt målebånd plassert omtrent midtveis ned i nakken. Tapen skal være ganske stram rundt halsen uten å begrense hunden. Spesifikasjonene for justering av krager og nakkebånd overlapper alltid litt. Dette sikrer at du ikke blir tvunget til å bruke det første eller siste hullet for å finne den optimale tilpasningen.

Skulle omkretsen av halsen til hunden din være i den øvre enden av de spesifiserte målene, kan du alternativt velge den neste større størrelsen. Dette anbefales spesielt for hunder som fortsatt vokser.

Våre båndstørrelser (f.eks. str. 30) relaterer seg til den totale lengden på materialet som brukes uten å ta hensyn til spennen og festet. Det skal bemerkes at når man vurderer rekkevidden av justeringer, gjelder den første verdien den minste og den andre verdien den størst mulige justeringen.