Hunter Collar Softie tan/sort 30 nickel

  • 239,-
  • 96,-

SOFTIE-halsbåndet, som er laget av kunstskinn og gitt en nubuck-skinnfinish, passer for praktisk talt enhver hund og enhver smak takket være det elegante design

På lager
Del

SOFTIE-halsbåndet, som er laget av kunstskinn og gitt en nubuck-skinnfinish, passer for praktisk talt enhver hund og enhver smak takket være det elegante designet og det store utvalget av farger. Det kunstige skinnet med lite vedlikehold gjør dessuten denne elegante kragen ideell for daglig bruk. Den allsidige kragen er fullstendig «Made in Germany», noe som for deg betyr at de erfarne fagfolkene hos HUNTER investerer all sin kompetanse og kunnskap i å lage SOFTIE-kragen. Den høykvalitets utførelse og det smidige materialet gjør kragen tettsittende og komfortabel. De fargede versjonene av SOFTIE-kragen har en kontrasterende svart innside. Som et resultat er kragen veldig behagelig og de slående, rike fargene understrekes av den svarte indre overflaten.

  • kunstskinn med nubuck-utseende
  • spesielt myk
  • Laget i Tyskland


Den enkleste metoden for å måle omkretsen av halsen på hunden din ( A ) er ved å bruke et fleksibelt målebånd plassert omtrent midtveis ned i nakken. Tapen skal være ganske stram rundt halsen uten å begrense hunden. Spesifikasjonene for justering av krager og nakkebånd overlapper alltid litt. Dette sikrer at du ikke blir tvunget til å bruke det første eller siste hullet for å finne den optimale tilpasningen.

Skulle omkretsen av halsen til hunden din være i den øvre enden av de spesifiserte målene, kan du alternativt velge den neste større størrelsen. Dette anbefales spesielt for hunder som fortsatt vokser.

Våre kragestørrelser (f.eks. str. 30) relaterer seg til den totale lengden på materialet som brukes uten å ta hensyn til spennen og festet. Det skal bemerkes at når man vurderer rekkevidden av justeringer, gjelder den første verdien den minste og den andre verdien den størst mulige justeringen.