Hunter Collar Convenience comfort 65cm/25mm, Neonyellow

  • 229,-
  • 92,-

VARE KAN IKKE BYTTE I FORBINDELSE MED SALG!Det er ikke ofte du finner et halsbånd som har alt – men CONVENIENCE COMFORT-båndet er et så sjeldent funn. Båndet er

På lager
Del

VARE KAN IKKE BYTTE I FORBINDELSE MED SALG!
Det er ikke ofte du finner et halsbånd som har alt – men CONVENIENCE COMFORT-båndet er et så sjeldent funn. Båndet er ikke bare tiltalende, den er også spesielt robust, slitesterk og lett å rengjøre. Takket være den myke neoprenpolstringen på innsiden, tilbyr den også den firbente vennen perfekt bærekomfort. CONVENIENCE COMFORT-båndet er absolutt egnet til hverdagsbruk, til daglige turer selv i vær og vind. Den er også egnet for bruk i sport, trening og alle andre krevende aktiviteter som mantrailing eller sporing. De lyse fargene sikrer best sikt i all slags vær og i ethvert terreng. CONVENIENCE COMFORT-båndet er laget av en innovativ, spesielt robust plastblanding som kombinerer de positive egenskapene til skinn og plast til perfeksjon. Vann og skitt trenger ikke inn i materialet, slik at den praktiske kragen mestrer enhver utendørs bruk med glans.

  • Halsbånd for sportsaktiviteter og fritid
  • Allsidige bruksmuligheter
  • Slitesterk, rivebestandig og værbestandig
  • Enkel å rengjøre: bare vask av


Måleguide

Den enkleste metoden for å måle omkretsen av halsen på hunden din er ved å bruke et fleksibelt målebånd plassert omtrent midtveis ned i nakken. Tapen skal være ganske stram rundt halsen uten å begrense hunden. Spesifikasjonene for justering av krager og nakkebånd overlapper alltid litt. Dette sikrer at du ikke blir tvunget til å bruke det første eller siste hullet for å finne den optimale tilpasningen.

Skulle omkretsen av halsen til hunden din være i den øvre enden av de spesifiserte målene, kan du alternativt velge den neste større størrelsen. Dette anbefales spesielt for hunder som fortsatt vokser.

Våre båndstørrelser (f.eks. str. 30) relaterer seg til den totale lengden på materialet som brukes uten å ta hensyn til spennen og festet. Det skal bemerkes at når man vurderer rekkevidden av justeringer, gjelder den første verdien den minste og den andre verdien den størst mulige justeringen.