Hunter Collar Madeira 55cm nappa stone/hvit

  • 369,-
  • 148,-

DESIGNER HUNDEHALSBÅND I SKINN MED HVIT STRIPEDette designerhundhalsbåndet er laget av glatt nappaskinn av okseskinn og har et spesielt lett og friskt utseende

På lager
Del

DESIGNER HUNDEHALSBÅND I SKINN MED HVIT STRIPE

Dette designerhundhalsbåndet er laget av glatt nappaskinn av okseskinn og har et spesielt lett og friskt utseende takket være den hvite stripen i midten. Som med alle Hunter-produkter er ringene og spennene festet på en slik måte at de ikke vil forårsake irritasjon, noe som er ideelt for hunder med sensitiv hud.

Den hvite stripen ned i midten er et fantastisk blikkfang. Skinnremmen på festet er også hvit og gir en ekstra visuell kontrast til kragens fargevalg. Denne skinnkragen er også praktisk, siden kombinasjonen av hvite og mørke farger gjør at den passer til praktisk talt alle farger på pels - uansett om det er lys eller mørkt, vil du alltid kunne se kragen!

STØRRELSESGUIDE

For en perfekt passform, vær så snill å mål hundens hals for å få riktig størrelse.
Se vår størrelsesguide ovenfor for mer informasjon om produktstørrelser og måling av hunden din. Vær oppmerksom på at den opprinnelige portokostnaden vil bli trukket fra refusjonsbeløpet hvis feil størrelse er valgt.

PRODUKTFUNKSJONER

  • Lett design for maksimal komfort
  • Den vedlagte stripen av hvitt skinn ser spesielt elegant ut
  • Laget av det spesielt myke, elastiske og fine Cow Nappa Leather
  • Håndlaget i Tyskland
  • Ett års garanti

Dimensjonering

Det er 4 størrelser tilgjengelig:

Størrelse 40: For halsstørrelser 25 ¨ C 32 cm, kragebredde ¨ C 2,8 cm
Størrelse 45: For halsstørrelser 30 ¨ C 37 cm, kragebredde ¨ C 2,8 cm
Størrelse 50: For halsstørrelser 35 ¨ C 22 cm, ¨ C 8. cm
Størrelse 55: For halsstørrelser 40 ¨ C 47 cm, kragebredde ¨ C 2,8 cm

Måleguide

Den enkleste metoden for å måle omkretsen av halsen på hunden din er ved å bruke et fleksibelt målebånd plassert omtrent midtveis ned i nakken. Tapen skal være ganske stram rundt halsen uten å begrense hunden. Spesifikasjonene for justering av krager og nakkebånd overlapper alltid litt. Dette sikrer at du ikke blir tvunget til å bruke det første eller siste hullet for å finne den optimale tilpasningen.

Skulle omkretsen av halsen til hunden din være i den øvre enden av de spesifiserte målene, kan du alternativt velge den neste større størrelsen. Dette anbefales spesielt for hunder som fortsatt vokser.

Våre kragestørrelser (f.eks. str. 30) relaterer seg til den totale lengden på materialet som brukes uten å ta hensyn til spennen og festet. Det skal bemerkes at når man vurderer rekkevidden av justeringer, gjelder den første verdien den minste og den andre verdien den størst mulige justeringen.